Spaarpunten Instituut Gwenny

Bij Instituut Gwenny spaar je automatisch voor punten bij aanschaf van verkoopproducten in de salon of bij een bestelling in de webshop. Dit laatste geldt alleen bij de optie: Bestelling ophalen. Account aanmaken in de webshop is dan verplicht.

Per euro 1 spaarpunt.

Wil je weten hoeveel punten je gespaard hebt maak dan een account aan in de webshop en bekijk daar de gespaarde punten. Dit zijn de punten van je webshop bestellingen. Spaarpunten van balie verkopen in de salon worden hier niet bij opgeteld. Voor je totale punten kun je een whatsapp sturen naar Instituut Gwenny.

  • 50 punten: 2 samples naar keuze
  • 100 punten: € 2,50 korting op een product voor thuis naar keuze
  • 250 punten: € 5 korting op een Microneedling
  • 500 punten: € 7,50 korting op een Peeling naar keuze
  • 750 punten: 10% korting op een Facial naar keuze
  • 1000 punten: Kalmerend Vliesmasker t.w.v. € 19,50 na Microneedling gratis
  • 1000 punten: Gratis product t.w.v. € 20 (keuze uit 4 geselecteerde producten)

Spaarpunten die kortingen geven op een behandeling kunnen alleen ingeleverd worden bij het afnemen van een behandeling bij Instituut Gwenny. Spaarpunten die kortingen geven op producten voor thuis kunnen (tot nu toe) alleen ingeleverd worden bij een bezoek aan Instituut Gwenny.

Synergie Skin Spaarpas

Bij aanschaf van verkoopproducten van Synergie Skin in de salon na je behandeling of kies je na je aankoop in de webshop voor: Bestelling ophalen, dan spaar je tevens ook voor korting van het merk Synergie Skin. Per € 40 aangeschafte producten krijg je 1 sticker. Bij een volle spaarkaart krijg je € 25 korting op je volgende aanschaf verkoopproducten van Synergie Skin.

Heb je een volle Synergie Skin spaarkaart? Neem dan contact op met Instituut Gwenny zodat we de korting kunnen verrekenen.