Over Gwenny

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik stel me eerst netjes voor: mijn naam is Gwenny Martes, ik ben 34 jaar oud en ik ben de trotse eigenaar van Instituut Gwenny. Ik kijk ernaar uit om jou en je huid te leren kennen. Maar voordat we dat doen, is het natuurlijk fijn als je eerst wat meer over mij weet.

Laten we bij het begin van mijn loopbaan als huidverbeteringsspecialist beginnen. In 2007 ben ik gestart met de particuliere opleiding schoonheidsspecialiste bij IMKO-opleidingen. Na het afronden van de opleiding in 2008 vroeg mijn lerares om bij haar in haar schoonheidssalon te komen werken. Een aanbod dat ik graag aannam.

Wat volgde was een leerzame tijd waarin ik ontzettend veel ervaring in het vak op heb mogen doen. Naast mijn baan besloot ik om me nog verder te specialiseren. Daarom rondde ik in 2009 de particuliere opleiding tot pedicure af bij Instituut Thomas.

Gwenny Martes schoonheidsspecialiste eindhoven

In 2013 was het voor mijn gevoel tijd om een eigen bedrijf op te gaan bouwen. Een hele uitdaging maar nu ik erop terugkijk: een juiste beslissing.

In eerste instantie wilde ik het vak van pedicure verder uitbreiden. Daarom heb ik in 2014 de opleiding tot medisch pedicure afgerond. 17 oktober 2014 was de officiële openingsdag van Schoonheidsinstituut Gwenny. Nog altijd een mijlpaal waar ik met trots op terugkijk.

De jaren die daarop volgden leerde ik alles over het runnen van een eigen bedrijf. Mijn klantenbestand groeide maar mijn passie voor het vak van medisch pedicure daalde.

Meer en meer kwam naar voren dat mijn kracht ligt in huidverbetering. Daarom koos ik ervoor om te stoppen als medisch pedicure, zodat ik me 100% kon gaan inzetten op huidverbetering. Dat was lastig, maar wederom bleek dit een goede beslissing.

Daarna ging alles in sneltreinvaart. Een nieuwe bedrijfsnaam, nieuwe branding, groeien op social media door fantastische ‘voor en na’-foto’s… En dat allemaal dankzij hele goede merken, behandelingen en mijn expertise om de huid te verbeteren.

Het maakt me gelukkig om te zien dat ik steeds meer klanten blij mag maken door het verbeteren van hun huid. Het zien van de resultaten motiveert mij om op dit gebied nog verder te groeien. En daar ben ik druk mee bezig!

Inmiddels is Instituut Gwenny verhuisd naar een nieuwe grotere locatie. Vanaf oktober 2022 ben je welkom aan de Imkerstraat, Eindhoven waar ik mij volledig richt op jouw weg naar huidverbetering.

Bekijk wat klanten over mij zeggen

Waarom Gwenny

Persoonlijk

Elke huid is anders. En iedereen heeft eigen wensen over huidverbetering. Daarom krijg je bij mij altijd een persoonlijke aanpak. Voordat we beginnen met een behandeling maak ik kennis met jou en je huid. Daarna stellen we samen een behandelplan op dat bij je past. Tussendoor hebben we regelmatig contact om te bespreken hoe het met je huid gaat.

De tijd nemen

Een bezoek aan mijn praktijk is niet alleen bedoeld om je huid te verbeteren, maar ook om lekker een moment voor jezelf te hebben. Daarom nemen we bij elke afspraak de tijd. Zo leer ik jou en je huid goed kennen, haal je meer resultaat uit je huidbehandelingen en heb je ruimte om je vragen te stellen.

100% tevredenheid

Bij Instituut Gwenny gaan we samen voor het behalen van jouw skingoal. Dat doen we door een goed behandelplan op te stellen. Pas als jij blij bent met je huid, zijn wij dat ook. Natuurlijk blijven we je ook na de behandelingen adviseren om je huid in topconditie te houden. Zo zorgen we ervoor dat jij 100% tevreden bent over je huid.

Kwaliteitsmerken

Met ruim 16 jaar ervaring in het vak heb ik heel veel kennis over ingrediënten, huidverbeteringsmerken en behandelingen. Alle merken waar ik mee werk en de behandelingen die ik uitvoer, zijn met zorg uitgezocht en getest door experts én mijzelf. Hierdoor weet ik precies welke producten en behandelingen jou het perfecte resultaat geven.

Afspraak maken?

Wil je een online afspraak maken bij Instituut Gwenny? Klik dan op onderstaande button.