Synergie Skin

synergie skin facials eindhoven schoonheidssalon

Synergie Skin is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf. Cosmetisch artsen en huidtherapeuten schrijven de facials van Synergie Skin hoog aan. Alle producten zijn geformuleerd door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemist Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC).

De kern van Synergie is Terri’s Clean Science® filosofie. In het kort betekent dit dat we de best mogelijk synthetisch geproduceerde ingrediënten combineren met de beste natuurlijk verkregen ingrediënten. Deze synergie van bestanddelen zorgt voor een ethische en effectieve huidverzorging.

Daarom biedt Synergie jou de garantie dat al haar producten:

 • een zichtbare en positieve verbetering van de huid teweeg brengen
 • diep in de huid doordringen (op celniveau) voor een optimaal resultaat
 • veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn

Er zijn al veel ‘natuurlijke’ productlijnen op de markt die mild en verzorgend aanvoelen, maar toch weinig cosmeceutische impact op de huid hebben. Ook natuurlijke ingrediënten kunnen een schadelijke invloed op de huid hebben als ze verkeerd gebruikt worden. Het verschil met Synergie Skin is dat er zeer beheerst gebruik wordt gemaakt van de meest effectieve delen uit de wetenschap en de natuur op basis van klinische gegevens. Het combineren van elkaar versterkende en aanvullende elementen, en tegelijkertijd het weglaten van mogelijk schadelijke bestanddelen is de kern van de filosofie.

Wat Terri uit haar formules weglaat is net zo belangrijk als wat ze wel toevoegt. De gezondheid van de huid op lange termijn is altijd haar eerste prioriteit. Alle Synergie producten zijn VRIJ van:

 • Parabenen
 • SLS of andere natriumsulfaten
 • Ftalaten
 • PEG’s
 • Propyleenglycol
 • Kunstmatige kleurstoffen
 • Kunstmatige geurstoffen
 • Talk
 • Dimeticon

DIERVRIENDELIJK

Alternatieve manieren van het testen van huidproducten dan het testen op dieren zijn niet alleen ethisch verantwoord, maar leveren ook nauwkeurigere onderzoeksresultaten op. Voor het behalen en behouden van de Australische CCF certificering, heeft Synergie Skin bewezen dat niet alleen elk product, maar zeker ook elk afzonderlijk ingrediënt niet op dieren is getest. Deze certificering is een grote trots van Synergie Skin.

100% VAN AUSTRALISCHE BODEM 

Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch. Ons verticaal geïntegreerde hoofdgebouw bevindt zich in Melbourne. We beschouwen onszelf als een volledig transparant bedrijf: klanten zijn bij ons altijd van harte welkom en mogen alles weten over onze ontwikkelings- en productieprocessen.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Ons bedrijf en de vestiging zijn uniek, vanwege de 100% ‘verticale integratie’. Dit houdt in dat Terri haar producten in het lab in de vestiging formuleert, test, en ontwikkelt. Daarna worden de producten gefabriceerd, verpakt, geëtiketteerd en verzonden vanuit ons geïntegreerde magazijn. Omdat we al onze activiteiten onder één dak hebben, kunnen we elke productieactiviteit controleren; van concept tot verzending. Hierdoor spelen we veel sneller in op nieuwe ontwikkelingen en voeren we sneller verbeteringen door dan anderen. Zo zijn onze klanten verzekerd van het hoogste kwaliteitsproduct dat Australië te bieden heeft. En weten ze dat elke bestelling persoonlijk door het Synergie-team gemaakt en verpakt is.

VROUWELIJKE WETENSCHAPPER

Terri is zowel managing director als cosmetisch chemist. Ze heeft een zeer brede kennis van cosmetische wetenschap en een grote passie om kennis te delen. Haar academische achtergrond in biologische wetenschap zorgt ervoor dat ze met een allesomvattende kennis van de ingrediënten, hun werking en invloed op de huid, haar formules kan samenstellen. Terri is altijd voorloper in de cosmetische industrie. Daarom is ze doorlopend op zoek naar de nieuwste actieve, veilige en ethische ingrediënten voor haar formules op basis van de ‘clean science’ filosofie. Ze verifieert alle hoofdingrediënten aan de hand van klinische gegevens en goede wetenschap, niet met de laatste trends en hypes.