PANDHY’S

pandhy's sugaring ontharen epileren eindhoven

Een ontharingsproduct dat effectief, maar ook zacht voor de huid is. Dat is PANDHY’S™. De oplossing is een gepatenteerde ontharingssuiker die bestaat uit glucose, fructose en water. Glucose is een molecule die reeds aanwezig is in ons lichaam. Daarom zijn er 100% zeker geen allergische reacties mogelijk.

Ontharen met Pandhy’s

Ontharingssuiker die bestaat uit de kleinste mogelijke molecule, is het meest effectief. Dat komt omdat het in de bovenste lagen van de huid doordringt en perfect het haar omringt. Hierdoor zijn zeer korte of ingroeiende haren gemakkelijk te verwijderen. De PANDHY’S™ ontharingssuiker voorkomt beschadiging van de huid, omdat het niet aan de huidcellen vastklampt. Met deze methode kunnen we zonder risico meermaals over dezelfde plaats gaan. De huid wordt al zachtjes geëxfolieerd, klaar voor andere behandelingen. maskers, zachte massage enz.

Door regelmatig te ontharen met PANDHY’S™ suikerpasta in de anagene (actieve groei) fase kunnen we de haargroei onder controle houden. De huid kan namelijk maar een beperkt aantal follikels en haren laten groeien.

Uit het oogpunt van een schoonheidsspecialiste is het belangrijk om stabiel materiaal te gebruiken voor de ontharing stabiel is. De unieke en gepatenteerde PANDHY’S™ ontharingssuiker-formule zorgt hiervoor. Ook maakt het de ontharing makkelijker dankzij de juiste techniek. Dezelfde suiker is geschikt voor het hele lichaam.

Effectief

De suiker van PANDHY’S ™ verwijdert zacht en effectief zeer korte, zelfs ingegroeide haren onder de huid in de natuurlijke groeirichting.

Minder pijnlijk

Het materiaal kleeft niet aan de huid, maar wikkelt zich om de lamellen van het haar. Daarmee voorkom je gebroken haren.

Universeel

De huid wordt tijdens de ontharing gereinigd, geëxfolieerd, gevoed en gemasseerd. Suiker is het sterkste natuurlijke anti-aging proces dat binnenin plaatsvindt.

Wateroplosbaar

De suiker gaat met lauw water volledig van de huid, kleding en andere materiaaloppervlakken. Daardoor is de reiniging na een behandeling eenvoudig en zijn chemicaliën overbodig.

Puur

Alle PANDHY’S ™ producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen, zoals parabenen, paraffine, siliconen of parfums. Ze zijn erkend als Safe Cosmetics. Geen van de producten is getest op dieren.