DÉCAAR

Dare to be yourself”…

Décaar algenpeelings fruitzuren peeling

Jezelf blijven in een wereld waarin anderen zoveel van je verwachten, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten bevatten actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Met constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden komen samen voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Filosofie

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn. Om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn.

Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben. Wij hebben een sterke overtuiging dat dit bijdraagt aan meer geluk, succes en levensvreugde.

Wij ondersteunen deze filosofie door te zorgen voor eerlijke en vakkundige DÉCAAR-specialisten. Met deze filosofie als leidraad, maken wij effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype.

DÉCAAR is in 2017 opgericht. Dat jaar introduceert het merk haar eerste twee behandelingen: de ‘Oxygen Treatment’ en de ‘Algen Peeling’. In 2018 en 2019 is het behandelaanbood verder uitgebreid met de Deep Phyto Peeling (peel op basis van fruitzuur) en de Renaissance treatment (anti-aging op basis van peptiden en antioxidanten).

DÉCAAR is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty-industrie. Zij willen de huid continu verbeteren, zodat klanten hun perfecte schoonheid bereiken.

Missie

Onze missie is om huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen die je leven veranderen. Die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur maken wij elke huid weer gezond.