De behandeling

Nice To Meet Your Skin

Samen jouw ultieme skingoal bereiken: daar gaan we voor bij Instituut Gwenny. Bij mij staat persoonlijke aandacht voorop. Met mijn producten, behandelingen en kennis ga ik aan de slag om jouw huid stap voor stap te verbeteren.

Tijdens deze eerste afspraak gaan we samen jouw vooraf ingevulde vragenlijst bespreken en nemen we je huidige producten door om te kijken of deze passen bij jouw skingoals. Daarna ga ik je huid analyseren en maken we foto’s zodat we het proces bij kunnen houden. Hier ga ik altijd discreet mee om.

Facial van 45 minuten afgestemd op jouw skingoals

Vervolgens krijg je een Facial van 45 minuten op maat afgestemd op jouw huid. Als laatste bespreken we jouw behandelplan voor de toekomst. Ook is het mogelijk om voor een leuke prijs te starten met skincare producten voor thuis afgestemd op jouw skingoals. Daarbij krijg je van mij ook een routine hoe je de producten thuis gaat gebruiken.

Na deze eerste kennismaking met jou en jouw huid hoor ik vaak met veel enthousiasme terug dat jullie veel geleerd hebben over je huid, producten en allerlei tips om nog meer huidverbetering te behalen. En zin hebben om samen aan de slag te gaan. Jullie thuis met de juiste skincare producten en wij samen met behandelingen die daar perfect op aansluiten.

Dit is pas het begin

Na deze behandeling vind ik het belangrijk dat we contact houden zodat we jouw huidverbetering nauwlettend in de gaten kunnen houden. Twee weken na de intake behandeling stuur ik je een WhatsApp om te vragen hoe het gaat en of je ergens tegenaan loopt. Twee weken daarna kom je weer langs zodat we foto’s kunnen maken, vergelijken met de before foto’s, om te zien hoe mooi je huid is verbetert. Deze service zit inbegrepen bij de Nice To Meet Your Skin intake behandeling.

Bekijk onderstaande video waarin ik precies uitleg hoe deze Nice To Meet Your Skin-behandeling eruitziet. Of scroll verder naar onderen voor testimonials en before/afters van degene die jou voor zijn gegaan.

Afspraak maken

Geschikt voor

 • Alle huidtypes
 • Alle leeftijden
 • Eerste behandeling
 • Mannen
 • Vrouwen

Tarief Nice To Meet Your Skin

Deze eerste behandeling geldt niet als je een afspraak maakt voor Sugaring en/of Verven.

Nice to meet your skin

 • Jouw ingevulde vragenlijst bespreken
 • Huidige verzorgingsproducten bespreken
 • Huidanalyse
 • Facial 45 minuten
 • Toekomstig behandelplan bespreken

90 min

€ 89,50

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt een Nice To Meet Your Skin-behandeling in?

  Om je het beste te adviseren en behandelen, wil ik eerst jou en je huid beter leren kennen. Daarom bespreken we tijdens je eerste bezoek wat je wensen, problemen en skingoals zijn en welke producten je nu gebruikt.

  Zodra ik een duidelijk beeld heb, weet ik welke behandelingen geschikt zijn om jouw skingoals te behalen. Zo bereik je veel sneller jouw perfecte huid.

  Als je alleen komt voor sugaring en/of verven dan is dit niet nodig.

 • Hoe kan ik me voorbereiden op deze behandeling?

  Het is belangrijk dat je je eigen huidige verzorgingsproducten meebrengt. Dan kan ik naar de ingrediënten kijken en beoordelen of deze bij jouw huidtype passen.

  Verder hoef je niks te doen.

 • Krijg ik aan het einde van de behandeling proefjes mee naar huis?

  Aan het einde van de behandeling adviseer ik welke behandelingen en producten voor thuis het beste bij jouw huid en je skingoals passen.

  Waar mogelijk krijg je proefjes mee naar huis om alvast te starten met de nieuwe routine. Je kunt ook meteen fullsize producten voor thuis kopen. Mijn advies is om eerst alles uit te proberen met de gratis proefjes.

 • Kan ik alle adviezen wel onthouden na de eerste behandeling?

  Geen zorgen: je krijgt een door mij op maat gemaakte verzorgingsroutine op een flyer mee naar huis. Die hoef je alleen maar iedere ochtend en avond te raadplegen.

  Na elke behandeling noteer ik behandel- en productadviezen, zodat je altijd de laatste informatie hebt.

Wat klanten over Instituut Gwenny zeggen

Afspraak maken?

Wil je een online afspraak maken bij Instituut Gwenny? Klik dan op onderstaande button.