De behandeling

Dermapen4 Microneedling i.c.m. PRX-T33

Wil je na je Dermapen4 Microneedling behandelingen een stapje verder gaan voor nog meer huidverbetering. Kies dan voor de mooie combinatie Dermapen4 Microneedling i.c.m. PRX-T33.

Wat is PRX-T33

PRX-T33 is de nieuwste behandeltrend om de totale conditie van de huid te verbeteren. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig pH-niveau. Samen bereiken ze verschillende huiddiepten waar ze zorgen voor stimulatie van cel vernieuwing en aanmaak van collageen zonder de huid te beschadigen.

De combinatie van 2 huid verbeterende behandelingen

PRX-T33 is dus al een mooie behandeling maar wat nou als we deze combineren met nog een huid verbeterende behandeling zoals Microneedling. Samen zorgen ze voor het hoogst haalbare op het gebied van huidverbetering. Anti-aging, pigmentvlekken, (acne) littekens pakken we met deze combinatie aan.

Sinds de introductie is deze combinatie behandeling uitgegroeid tot de meeste geboekte behandeling.

Afspraak maken

Geschikt voor

 • Anti Aging
 • Gecombineerde huid
 • Grove poriën
 • Huidverbetering
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Rimpels en lijntjes
 • Vette huid

Tarieven Dermapen4 Microneedling i.c.m. PRX-T33

Hier vind je de actuele prijslijst Dermapen4 Microneedling i.c.m. PRX-T33

Gezicht

30min.

€ 199,50

Hals

Alleen mogelijk i.c.m. Gezicht

€ 25,00

Decolleté

Alleen mogelijk i.c.m. Gezicht

€ 75,00

LED-LICHT THERAPIE NA MICRONEEDLING I.C.M. PRX-T33

15 min

€ 25,00

Veelgestelde vragen

 • IS EEN MICRONEEDLING i.c.m. PRX-T33 MET DE DERMAPEN4 PIJNLIJK?

  Microneedling is niet pijnloos. Voor de meeste mensen is de behandeling echter goed vol te houden omdat het erg snel gaat. Tijdens de behandeling vraag ik meerdere keren hoe het met je gaat en hoe de naaldjes aanvoelen. Zo zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk pijn ervaart.

  Microneedling i.c.m. PRX-T33 kan iets pijnlijker ervaren worden. Dit wordt uitgelegd voordat we starten met de behandeling.

 • WAAROM DOE JE EERST EEN NICE TO MEET YOUR SKIN BEHANDELING?

  Om je het beste te adviseren en behandelen, wil ik eerst jou en je huid beter leren kennen. Daarom bespreken we tijdens je eerste bezoek wat je wensen, problemen en skingoals zijn en welke producten je nu gebruikt.

  Zodra ik een duidelijk beeld heb, weet ik welke behandelingen geschikt zijn om jouw skingoals te behalen. Zo bereik je veel sneller jouw perfecte huid.

 • HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

  Dat hangt af van de situatie van je huid. Na de Nice To Meet Your Skin behandeling maak ik een persoonlijk behandelplan. Hierin zie je hoeveel behandelingen je waarschijnlijk nodig hebt. Voor blijvend resultaat is het goed om Microneedling regelmatig te herhalen.

 • WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN MICRONEEDLING EN EEN Microneedling i.c.m. PRX-T33?

  Door Microneedling te combineren met PRX-T33 breng je je resultaten van een Microneedling naar een hoger niveau. Meer en snellere huidverbetering krijg je door deze combinatie.

  Werkt perfect voor anti-aging, pigmentvlekken, (acne) littekens, grove poriën en mee-eters.

 • IS EEN MICRONEEDLING i.c.m. PRX-T33 GESCHIKT VOOR DE DONKERE HUID?

  Microneedling is niet geschikt voor donkere huidskleuren. Dat komt omdat er een grote kans is op pigmentvorming. Tot en met een olijfkleurige huid is het wel mogelijk.

  Heb je een donkerdere huid? Dan kun je een KRX Green Sea Peel of Facial overwegen. Neem bij twijfel altijd even contact op.

 • IS EEN MICRONEEDLING i.c.m. PRX-T33 GESCHIKT VOOR EEN HELE GEVOELIGE HUID?

  Ja maar het advies is om dan eerst de gewone Dermapen4 Microneedling te doen. Daarna kunnen we altijd bekijken of we een volgende keer de Dermapen4 Microneedling i.c.m. PRX-T33 kunnen doen.

 • WAAROM IS DE PRIJS VAN EEN MICRONEEDLING-BEHANDELING NIET OVERAL HETZELFDE?

  Iedere behandelaar mag de prijs van microneedling zelf bepalen. De prijs is vaak afhankelijk van ervaring, kennis en gevolgde cursussen van de behandelaar, de gebruikte merken en producten en de hygiëne in de schoonheidssalon.

  Instituut Gwenny voldoet aan al bovenstaande punten om een uitmuntende Microneedling-behandeling uit te voeren.

  Dermapen heeft een wettelijk verplichte medische Klasse IIA certificering. Deze is per 26 mei 2021 verplicht voor elektrische apparaten binnen de EU.

 • KAN IK TIJDENS EEN MICRONEEDLING i.c.m. PRX-T33 OOK VOOR SUGARING EN/OF VERVEN KIEZEN?

  Nee. Tijdens een microneedling-behandeling is het niet mogelijk om te kiezen voor extra's zoals Sugaring, Verven, Massage of Onzuiverheden verwijderen.

Afspraak maken?

Wil je een online afspraak maken bij Instituut Gwenny? Klik dan op onderstaande button.